0512 545 480  
   
  home nieuws over foekje rouwbloemwerk workshops foto's contact
  Over Foekje  
Over mij
Ik ben geboren en opgegroeid in een gezin met een kwekerij. In een later stadium is dit overgegaan naar een bloemisterij. Op mijn 17de heb ik gekozen om het vak te leren en heb daar nooit een moment spijt van gehad. Ik ben bij mijn ouders in het bedrijf gaan werken. Ik heb in 1979 het vakdiploma gehaald en in 1986 het Meesterbindersdiploma, waarna ik mij Erkend Bloemsierkunstenaar mocht noemen. Mijn broer en ik hebben de bloemisterij later overgenomen en het 18 jaar samen gerund. Ondertussen heb ik meer dan dertig jaar ervaring in en passie voor het vak.
Mijn passie
Alle facetten van het vak hebben hun charme maar het rouwbloemwerk heeft voor mij iets speciaals. Mensen te mogen helpen om iets speciaals voor hun dierbare te maken. Niet zomaar een mooi bloemstuk, maar een bloemstuk dat iets vertelt over de persoon waarvan afscheid genomen moet worden, of juist iets wat u zelf wilt laten zien. Dat is voor mij elke keer weer een uitdaging. Realisatie kan door middel van de keuze van de bloemen, of misschien juist door groente uit het groentetuintje, of symboliek. Er is héél veel mogelijk. Vandaar de keuze om hier mijn specialisme van te maken.
         
         
         
  Welkom    
  Van harte welkom op de website van Bloemsierkunst Foekje de Boer. We helpen u graag een boeket samen te stellen voor elke gelegenheid. Bloemen voor een verjaardag, huwelijksfeest of een mooi boeket bloemen op de balie van uw organisatie? We verzorgen het graag voor u.
     
  Bloemsierkunst Foekje de Boer • Burgemeester Wuiteweg 54 • 9203 KL Drachten • 0512 545 480 • info@bloemsierkunstdeboer.nl